2777
2789

سلام چند ماه اقدام ب بارداری دارم رفتم سونو گفتن ک کیست دارم دوره درمانمو کامل کردم الان دوماهه کیستم دفع شده قرار بود ۴ام پریود شم الان ۷ روز گذشته پریود نشدم صبح بی بی چک زدم منفی بود  همش احساس میکنم پریود شدم ولی (عذر میخام)فقط ترشحات شیری و گاهی بدون رنگ مث آب دارم بنظرتون باردارم؟کسی اینجور بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تا ۱۰روز بعد موعدم منفی میشد بی بی چک . ۱۵روز بعدش هاله انداخت و روز ۱۶ رفتم آز عدد کم بود گف دوروز بعد بیا اگه ۲برابر بشه عددش بارداری .

نا امید نشو صبر کن یکم استرس هم نداشته باش بسپار به خدا 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
یه سوال خانوما بتای بالا ۱۸۰۰ نشونه ی چیه بد از ۶روز تاخیر میخوام ببینم دوتاس یا نه

من ک نمی‌دونم عزیزم دقیق چون ایشالا اگه باشه این اولین بارداریمه ولی تو تاپیکا دیدم بتا ۱۸۰۰ بارداریه

من ک نمی‌دونم عزیزم دقیق چون ایشالا اگه باشه این اولین بارداریمه ولی تو تاپیکا دیدم بتا ۱۸۰۰ بارداری ...

باردارممو میدونم میخواستم قبل از سنو ببینم کسی دوقلو داشته انقد باشه بتاش

در تاریخ۱۴۰۱/۰۹/۲۶بی بی چکم مثبت شد خدایاشکرت