2777
2789
عنوان

بچها لطفا بیاید کمکم کنید 🥺💔

70 بازدید | 8 پست

سلام من سه چهار ساله پشت کنکورم متاهلم و حالا برا یسری مشکلات زندگی و تنبلی و این حرفا نتونستم قبول بشم رشتمم ریاضیه الان دیگ دلم نمیخاد پشت کنکور بمونم باخودم میگم اینهمه سال موندم چیشد الکی داره وقتم تلف میشه میخام‌برم دانشگاه کار (غیرانتفاعی)ثبت نام کنم برا مهندسی صنایع حالا چنتا مشکل هست بابام کلا دوست داشت من معلمی قبول بشم و دانشگاه آزاد و اینجور چیزا قبول ندارع و من خیلی دنبال اینم راضی باشه بابام خلاصش دهن بینم خودم ب معلمی علاقه ندارم 

از یطرفم شوهرم میگه مختلطه و فلان راضی نیست اما من افسردگی گرفتم بس تو خونه موندم همه دوستام دارن لیسانس میگیرن من موندم خونه بچها بنظرتون تصمیم من درسته لطفا کمکم کنین بنظرتون چیکار کنم😭💔

من بر اساس تجربه خودم میگم. کسی که درس می خونه باید رشته خوب و دانشگاه خوب قبول بشه و واقعا بخونه. تو درس خوندن باید عالی باشی نه متوسط. اگه فکر می کنی فقط برای سرگرمی و اینا میری دانشگاه به جاش برو یه کلاس دیگه برو دنبال علاقت و چیزی یاد بگیر. من ۳ سال پشت کنکور بودم بعدشم رفتم دانشگاه با اینکه رشتم خوبه و دانشگاه سراسری می خونم اما بعد از این همه سال تازه فهمیدم که من آدم درس خوندن نیستم. نمره هام خوبه ها در حد متوسطم اما کلا درس خوندنو دوست ندارم. به جاش به چیزای دیگه علاقه دارم و الان که ترم آخرم قراره بعدش دیگه ادامه تحصیل ندم. دانشگاه منو خیلی افسرده کرده و تحت فشارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بر اساس تجربه خودم میگم. کسی که درس می خونه باید رشته خوب و دانشگاه خوب قبول بشه و واقعا بخونه. ت ...

من اما خیلی علاقه دارم ب درس خوندن مشکل اینه دیگ کشش کنکور ندارم امسال من باید ترمیم معدل هم کنم که اصلا همین برام شده ی مشکل جدید من اگه برم تو محیط درسو اینا حس میکنم انگیزم برمیگرده ...حالا بنظرت این دانشگاه ارزش ندارع راجب رشتش شنیدم رشته خوبیع

من اما خیلی علاقه دارم ب درس خوندن مشکل اینه دیگ کشش کنکور ندارم امسال من باید ترمیم معدل هم کنم که ...

اگه علاقه داری وقت بذار برای کنکور بخون دانشگاه سراسری راحت قبول میشی. اصلا همه رشته ها رشته خوبین به شرطی‌که تو توی اون زمینه عالی عمل کنی. من دیپلم تجربی بودم اما کنکور ریاضی دادم چون ریاضی و فیزیک رشته ریاضی سخت بود من فقط تونستم از درسای تخصصی شیمی رو بخونم در عوض تمام وقتمو صرف درسای عمومی و شیمی کردم چند بار مرور کردم و رتبمم نسبتا خوب بود. کنکور ریاضی قبولیش راحت تره

اگه علاقه داری وقت بذار برای کنکور بخون دانشگاه سراسری راحت قبول میشی. اصلا همه رشته ها رشته خوبین ب ...

ببین نگا شوهرم میزارع فقط برم دانشگاه شهر خودمون اونم رتبه های زیر دوهزار میخاد من باید ترمیم برم خیلی کار داره🥲تازه دانشگاه دولتی اینجا مهندسی صنایع ندارع فقط آزاد و اینا این رشته رو داره

ببین نگا شوهرم میزارع فقط برم دانشگاه شهر خودمون اونم رتبه های زیر دوهزار میخاد من باید ترمیم برم خی ...

ولی یه چیزی بگم؟ تو این دوره زمونه اگه درس می خونی باید تا دکترا بخونی تا به جایی برسی به نظرم به جاش یه چیز دیگه یاد بگیری و وارد بازار کار بشی خیلی بهتره. البته این فقط نظر منه. الان من دارم لیسانس می گیرم نمی تونم جایی شاغل بشم فایده نداره فقط ۴ سال عمرم هدر شد