2777
2789

عزیزم غصه نخور. برای خدا سخت نیست یکی دیگه بهت ببخشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد عذاب کشیدم از دیروزتالا

حق داری گلم 

یک مدت شاید حالت اینطور باشه 

خواهر شوهر منم یکی سقط کرد. الان دو تا بچه داره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عزیزم کار سنگین کردی یا یهویی؟

ن هیچ کارسنگینی نکردم یهویی لکه بینی داشتم دوهفته پیش شیاف میزدم بعدچندروز خوب شد دوباره ازپریروز لکه بینی شروع شد بعدم خونریزی ودفع لخته 

الهی عزیزم😮‍💨چرا پنجشنبه جمعه که افتادی به خونریزی گفتیم برو بیمارستان  نرفتی ؟😢

خدابزرگه.شاید مشکلی داشته.حالا برو دکتر شاید سقط نشده و هماتومی چیزی بوده

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
الهی عزیزم😮‍💨چرا پنجشنبه جمعه که افتادی به خونریزی گفتیم برو بیمارستان  نرفتی ؟😢 خدابزرگه.ش ...

دیشب رفتم بیمارستان اونام گفتن ما کاری نمیتونیم بکنیم دارویی چیزی نمیتونیم بدیم برو سونو 

چرا نرم ؟دیشب رفتم بیمارستان دکتربرام نوشت 

اگه جنین رو ندیدی برو سونو شاید هماتوم بوده

ولی اگه دیدی ک جنین بود فعلا صبر کن چون الان بری قطعا بهت میگه بقایا داری برو خونریزیت تموم شد بیا 

ب من ک اینو گفت البته من جنین رو همون اول سقط کردم بعد لخته ها

کاربر سال ۹۶‌ ام
دیشب رفتم بیمارستان اونام گفتن ما کاری نمیتونیم بکنیم دارویی چیزی نمیتونیم بدیم برو سونو 

آخی!حالتو میفهمم😞 برو سونو. ببین چی میگه.جای خوب برو

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی