2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نابوده

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

میدونید تو خیلی از کشورها ، این روابط تخلفه و ممکنه باعث اخراج هردوشون بشه؟

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

بستگی داره همیشه بد نیست

همسایمون عاشق استادش شد باهم ازدواج کردن و ظاهرن خیلی خوشبختن

ولی 15 سال تفاوت سنیشونه کنارش مث بچش میمونع

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

اینو گفتی یاد یه خاستگارم افتادم....یه خاستگارم موقعی ک من اون درس رو داشتم استاد دانشگام بود و متاسفانه جزو هیئت علمی دانشگاه و متاسفانه من چندتادرس باهاش داشتم.من دختر مذهبی و مقیدی بودم ایشونم بخاطر حجب و حیا مثل اینکه ازمن خوشش اومده بود اولش یه استاد خانم رو فرستاد خاستگاری کرد بعدشم ک من قبول نکردم ک آشناشیم خودش وارد عمل شد و اقدام کرد اما من قبولش نکردم اول اینکه ایشون قبلا ی خانم رو دوران عقد طلاق دادن بعدم اینکه اونجور ک من میخواستم نبود کاملا اما خب شخصیت خیلی مودب و متینی داشتن راستی وضع مالیشونم خوب بود ...حالا ی چیز جالب‌تر بگم من ترم آخر بودم ایشون باهمون واسطه ازدواج ک خانم بودن عقد کردن خخخخ

من ۲۱ ایشون ۳۴

اگه مجردباشه چون اكثرامتأهلن ميگن مجرديم وواقعا بخوادت خوبه ولى بغيراون فقط شمايى كه اذيت ميشى

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰