2777
2789
عنوان

به نطرتون چیکار کنم خوبه🧐🧐🧐🧐

141 بازدید | 5 پست

دیروز من و به اصطلاح دوستم رفتیم مدرسه دخترم دنبال بچه هامون بعد معلم خیلی گله کرد که شیطونن شیطونی میکنن

بعد این خانم کلی از دیروز تا حالا باهام چت کرد و تماس گرفت

ولی بهم نگفت امروز برای معلم میخواد گل بگیره صبح دیدم رفته به دخترش گل داده تا برای معلم بیاره

حالا میگم منم برای معلم چیزی بگیرم یا نه؟ دخترم خیلی شیطونه کلاس اوله حق داشت معلمش

نمیدونم الان چیکار کنم 

شما جای من بودین از خودشیرینی دوستتون ناراحت میشدین؟

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

برای چی گل برده برای معلمش؟ 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
برای چی گل برده برای معلمش؟ 

تودشیرینی و پاچه خواری

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهه چه خودشیرین نه نمیخاد تو ببری 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
تودشیرینی و پاچه خواری

خب حالا مگه شمام خودشیرینی 

نمیخواد ببری معلما عادت دارن 

بچه کلاس اولی همینه دیگه ذوق دارع

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید... نامرد نامردم اگر مردان شما هستید...ترجیح میبخشم از این پس بی کتابی را.... وقتی که انسان های با قران شما هستید...بوسید باید خاک پاهای شغادان را...امروز وقتی رستم دستان شما هستید...بر زخم های پیکر فرخندگان سوگند...بادرد میمیرم اگر درمان شما هستید...از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود...تا بندگان برحق یزدان شما هستید...از خوک ها هم بعد از این حیرت نباید کرد....دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید...بچه خودتم بود اعدام میکردی؟

ن معلما اصلا با این چیزا تفاوتی بین بچه ها نمیذارن گل ک سهله شمش طلا هم ببره واسشون فرق نمیکنه 

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟