2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂نه نوش شانسی اونم به زودی اونو فراموش میکنه برو بهش بگو منم یکی دوست داشتم ازدواج کرد 😂😂😂

خیلی شباهت داره علاقه هامون و ... اگه اینو بگم فک میکنه از خودم دراوردم دیگ پشماش میریزه 😂🤣🤣🤣🤣

برای دختره دوتا کتاب نوشته  😐😐

موقعی که نوشته های کتابو استوری میکنه  من از حسودی میمیرم 😐😐

ما هم  در مرحله شاگرد و معلم هستیم یکم ورژن دوستانه معمولی که از دور نگا کنی فک میکنی  داریم لاس میزنیمو ... در صورتی که ..... 🙂🙂🙂

خیلی شباهت داره علاقه هامون و ... اگه اینو بگم فک میکنه از خودم دراوردم دیگ پشماش میریزه 😂🤣🤣🤣🤣 ...

یعنی برای دختره دو تا کتاب بابا این دیگه چه عاشقی بوده یکیم پیدا نمیشه اینطوری مارو  عاشق ما باشه میبینی 👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯 والا منم بودم فشار میخوردم استوری های اینو ببینم اونوقت دختره ازدواج کرده این هنوز میذاره .ای بابا ایشالا به مراد دلت برسی من که حتی نتونستم واقعی عاشق بشم

یعنی برای دختره دو تا کتاب بابا این دیگه چه عاشقی بوده یکیم پیدا نمیشه اینطوری مارو  عاشق ...

آره بعد بیاااا و فشار نخور 🤦🏻‍♀️😫

مرسی قشنگم امیدوارم که بهم برسیم ......

امیدوارم تو هم عشقتو پیدا تُنی بهش بلسی 😢❤

آره بعد بیاااا و فشار نخور 🤦🏻‍♀️😫 مرسی قشنگم امیدوارم که بهم برسیم ...... امیدوارم تو هم عشقتو ...

خیلی فشار میخوره آدم خیلی   .انشالله اگه واقعا برای هم هستید برسید مرسی فعلا امیدوارم دانشگاهی که میخپان قبول شم