میخوستم یخچال دوقلو بخرم،ولی نمیدونم چه مارکی بخرم،توان خرید یخچال مارک خارجی مثل دوو یاغیره ندارم فقط میتونم ایرانی بگیرم دور اطرف یا خودتو چه مارکی دارین راضی هستین ؟
ماامرسان داشتیم بعداز دوسال خراب شد شوهرم انقدر پیگیری کرد فرستاد نمایندگی دوبار .بازم نشد فرستادن ک ...
من ک بابام میزنگه از صداش میشناسن دبگه انقد ک زنگ زدبم
الان دوباره اومدن ی قطعه عوض کردن
گفتم اینبارم کار نکرد بفروش بره اسنوا بخر
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
منم تا الان فکرمیکردم برا کره هست ولی میگن ایرانیه دراصل
هموون شرکت اسنوا میزنه
اصل دوو برا کره است
مثل پراید ک اصلش برا کره است الان سابپا میزنه یه عمر 🤣
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!