سلام..کجابی هستین؟؟من وجاریم پارسال دادیم یه جا برامون درست کرد...من با چادر عروس وگل وقند عقدم...ولی جاریم با تاج عروسیش وگل وکارت عروسیش...
دلبندم...فرزندم...چندسالی است که هرشب به عشق خواند لالایی برای تو لالایی های که بلدم رو مرور میکنم تا یادم نره وقتی اومدی تو دلم برات بخونم...عزیزم اونجا که هستی از خدا بپرس کی به این همه دوری و فاصله بین منو تو پایان میده...من وبابایی عاشقتیم .ان شاالله به زودی اینجا تیکر بارداری نصب میکنم😍😍🤲🤲🤲
برای خودم رو چون خونه اجاره ای بود وکوچیک الان دم دست نیست...ولی بزار به جاریم بگم برای خودش رو بفرسته ...۵۰۰شد ..به این تم تولد هایی که جایگاه واینا میزنن بری فک کنم باشه...بزنن برات...نگفتی کجایی من خودم قم هستم اینجا به تم تولدی گفتیم درست کرد برامون
دلبندم...فرزندم...چندسالی است که هرشب به عشق خواند لالایی برای تو لالایی های که بلدم رو مرور میکنم تا یادم نره وقتی اومدی تو دلم برات بخونم...عزیزم اونجا که هستی از خدا بپرس کی به این همه دوری و فاصله بین منو تو پایان میده...من وبابایی عاشقتیم .ان شاالله به زودی اینجا تیکر بارداری نصب میکنم😍😍🤲🤲🤲