2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام..‌‌‌‌‌‌‌‌کجابی هستین؟؟من وجاریم پارسال دادیم یه جا برامون درست کرد...من با چادر عروس وگل وقند عقدم...ولی جاریم با تاج عروسیش وگل وکارت عروسیش... 

دلبندم...فرزندم...چندسالی است که هرشب به عشق خواند لالایی برای تو لالایی های که بلدم رو مرور میکنم تا یادم نره وقتی اومدی تو دلم برات بخونم...عزیزم اونجا که هستی از خدا بپرس کی به این همه دوری و فاصله بین منو تو پایان میده...من وبابایی عاشقتیم .ان شاالله به زودی اینجا تیکر بارداری نصب میکنم😍😍🤲🤲🤲
سلام..‌‌‌‌‌‌‌‌کجابی هستین؟؟من وجاریم پارسال دادیم یه جا برامون درست کرد...من با چادر عروس وگل وقند ع ...

امکانش هست عکسش رو بفرستی

چقد هزینه اش شد؟

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

امکانش هست عکسش رو بفرستی چقد هزینه اش شد؟

برای خودم رو چون خونه اجاره ای بود وکوچیک الان دم دست  نیست...ولی بزار به جاریم بگم برای خودش رو بفرسته ...۵۰۰شد ..به این تم تولد هایی که جایگاه واینا میزنن بری فک کنم باشه...بزنن برات...نگفتی کجایی من خودم قم هستم اینجا به تم تولدی گفتیم درست کرد برامون

دلبندم...فرزندم...چندسالی است که هرشب به عشق خواند لالایی برای تو لالایی های که بلدم رو مرور میکنم تا یادم نره وقتی اومدی تو دلم برات بخونم...عزیزم اونجا که هستی از خدا بپرس کی به این همه دوری و فاصله بین منو تو پایان میده...من وبابایی عاشقتیم .ان شاالله به زودی اینجا تیکر بارداری نصب میکنم😍😍🤲🤲🤲
برای خودم رو چون خونه اجاره ای بود وکوچیک الان دم دست  نیست...ولی بزار به جاریم بگم برای خودش ر ...

اها ب سلامتی گلم انشالله یه خونه ی بزرگ بخری که همش جلو چشمت بزاریش😍

مرسی که توضیح دادی🌹

از من نپرسیده بودی گلم من بعدا دیدم این تاپیک‌ رو.

من کرج هستم

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزم، تو قم کجا واستون درست کرد؟

فروشگاه تم تولد لاله....توی بلوار توحید....