من به این نتیجه رسیدم که همه ازدواجا بعد چندسال دو طرف برای هم عادی و آزار دهنده میشن.. پس باید انتخاب رو روی پول گذاشت. لاقل این وسط لذت از زندگی ببری اگر از طرف لذت نمیبری.
جمع نبند همه یکی نیستن که اینکه یکی نارحته و ازار دهنده ست ربطی به دیگران نداره
همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره شوهر منم روزای اول خیلی اخلاق داشت الان انقد چندشو بی مسئولیت شده انگار نه انگار من بودم تو اون خونه. درخواست طلاق دادم حتی دنبالمم نیومده انگار منتظر بوده
خیلی خسته شدم از دستش... داستان من از دست بد اخلاقی و بی حرمتی هاش یه داستان دو خطه نیست. بهم احترام نمیزاره. موقع انتخابش فکرمیکردم درک و شعورش بالاست اما انگار نداره. معیارم یعنی اخلاق بود.
والاع پولدار داریم تا پولدار یکی هست پول داره ولی پولش برا زنو بچش نیست برا مادر و خواهر و برادرشه اون اگه یه ذره اخلاق داشته باشه به زنو بچش رحم میکنه ولی اگه نداشته باشه زنه باید نون خشک بخوره و خونش بشه هتل
🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
نه عزیزم همه اینجوری نیستن بستگی به آدمش وعشق دوطرف داره و انشاالله همه چی اونی بشه که میخوایی
شما چندساله ازدواج کردید؟ ما عاشق بودیم. در حقش هیچوقت بد نکردم. همیشه تعادلو حفظ کردم. اما بعد یمدت من فقط دنبال عشق بودم و هیچ احساسی ازش ندیدم. حالا هم ۸۰ درصد مواقع بد اخلاقی و بی احترامی. دلمو خیلی میشکونه