2777
2789
عنوان

نامزد حساس

2750 بازدید | 208 پست

سلام دوستان  من با نامزدم دوست بودم از وقتی اسم ما رو روی هم گذاشتن طرف شروع کرد ب گیردادن ک حتما باید چادر داشته باشی ارایش ممنوع فقط توی خونه بیرون لاک نزن بیرون نرم ب هیچ وجه مرگ اینکه برای دانشگاه یا کلاس زبان حق دارم برم بعد با خودم گوشی بیرون نبرم فقط گوشی ساده اولا نمیذاشت اینیستا بنصبم الان یکساله میزاره ولی خودش میگه اغلب اوقات فالورام و چک میکنه و اینکه نظر شما چیه؟

تعداد رای : 11
نظرسنجی
۱
3
27%
۲
3
27%
۳
1
9%
۴
4
36%

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲۳۴ چیه😐

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
با یه لگد بنداز بره

واقعا باید قسم بخورم بیرون نرم خونشون مشهده و من تهران هنوز عقد نیسیم

واقعا باید قسم بخورم بیرون نرم خونشون مشهده و من تهران هنوز عقد نیسیم

اگه میخای خودتو بدبخت کنی عقد کن دیوانس نیاز به درمان اساسی داره.. اون که مشکل داره جدا ولی خودتم یه سر برو روانشناس که با همچین کسی هستی

با لج کردن بدتر میشه . شخصیت شکاک داره . اول اعتمادشو جلب کن بعد کم کم کارخودتو بکن 

قسم میخوره اعتماد داره بهم ولی همه میگن نزار از الان بهت گیر بده انقدر