2777
2789

سلام دوستای خوبم

من 2۲سالمه همسرم ۲۳ سالش ۷ساله ازدواج کردیم.

مادذشوهرم از اول ازم خوشش نمیومد بخاطر اینکه خودش واسه پسرش نتونست دختر برادرشو بگیره. 

من همسرم خیلی همو میخایم در حدی که همسرم بخاطر ازدواج با من دست به کشتن خودش زد.اخر سرم پدرش قبول کرد.

الانم یه پسر سه ساله دارم باردارم هستم بخاطر مشکلاتمون امدیم تهران خونه بگیرم کار کنیم اما مادذشوهرم پول پیش خونه مارو گرفت بخاطر قرضش گفت سه ماهه میدمش مام سه ماه پیش خودش زندگی کنیم.اما الان همش تیکه میندازه دعوا درست میکنه. به همسرم فوش میده پیش من همسرم چون طرف منو میگره با برادرشوهرام بهش میخندن میگن زن زلیل.به نظرتون چطور رفتار کنم که دیگه اذیتم نکنه؟!🙏

>>♡ بهترین اتفاق زندگیم همسرم تو بودی ♡<<        ثمره عشمون پسرم سام👶نی نی توراهیمون😍 

میگما همسرت ۱۶سالش بود باهاتون ازدواج کرد؟ خب هیچی نگو اون پول پیشم پس نمیده دیگه

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زود ازدواج کردی عزیزم... اولا سعی کن اصلا باهاش همکلام نشی همون ک شوهرت جوابش رو میده کافیه.. عاقلانه رفتار کن شوهرت ارزش خودت و همسرت و بچه هات رو بالا ببرشوهرت رو دو دستی بچسب مادر شوهر رو هم بسپار ب شوهر... 

من چون بتردارم خیلی اذیت میشم دکتر بهم گفته استراحت کن کمر شکمم خیلی درد مبکنه کار سنگین میکنم.بازم بهش کمک میکنم تو کار خونه تا میام استراحت کنم حالم بد میشه فوری مطلک میندازه همسرمم میگه ولش کن تو کار نکن اگه اتفاقی برات بیغته یا بچه چیزی بشه چی اما دلم نمیتد به شوهرم تیکه لندازن الانم خیلی به همسرم فوش میدن میخندن منم خیلی گریه کردم شوهرم دید رفت سراغ مادرش گغت ناراحت میشی ما اینجایم پولمو بده برم انگار بزور امدم اینجا خودشم ناراحته همش میگع دستم نمک ندارع انگار هرچی خوبی میکنم بده میشم

>>♡ بهترین اتفاق زندگیم همسرم تو بودی ♡<<        ثمره عشمون پسرم سام👶نی نی توراهیمون😍 
واقعانااا  یعنی پسر ۱۶ ساله🥴

نه عزیزم همسرم ۱۷ بود نامزد کردیم ۱۸ سالش که شد ازدواج کردیم من از دوستیمون حساب کردم

میگما همسرت ۱۶سالش بود باهاتون ازدواج کرد؟ خب هیچی نگو اون پول پیشم پس نمیده دیگه

نه عزیزم همسرم چند ردز دیگه ۲۴ سالش میشع بعدش ما ۱۸ سالش که شد ازدواج کردیم من از دوارن نامزدی دوستی حساب کردم

زودتر پول خونه رو بگیرید و مستقل بشید

میگه ندارم کاریم نمیشه کرد هرچی باشه مادرشه خیلبم همسرم باهاش دعوا میکنه اما انگار حالیش نیست هیچی

چقدر زود ازدواج کردی عزیزم... اولا سعی کن اصلا باهاش همکلام نشی همون ک شوهرت جوابش رو میده کافیه.. ع ...

منم هیچی نمگم اما میگم اگه حرفی نزنم دور برش نداره دلم میشگنع بخاطر من همش به همسرم تیکه بنداره

میگه ندارم کاریم نمیشه کرد هرچی باشه مادرشه خیلبم همسرم باهاش دعوا میکنه اما انگار حالیش نیست هیچی

وااا خب ندارن ازتون نمی‌گرفت 

پس وقتی اینهمه پول دارید دستش زبونت دراز باشه براش 

حرفی زد همون موقع جواب بده با ادب و متانت 

نخودی قدیمم 🙂