2777
2789

من قشنگ بهم ثابت شد جذب کردن نه ربطی به خوشگلی داره نه جاقی لاغری نه پول نه اصالت و خانواده به هیچی ربطی نداره یه چیزیه که روز اول تو پیشونیت نوشتن مثلا رفیق من والا از نظر من یه ادم کاملا معمولیه ولی انقد همه جذبش میشن اصلا یه چیز عجیببببببب رل من خوشش از اون اومد رل دوستمون هم از اون خوشش اومد 😐😂اصلا یه وضعی و من قشنگ بهم ثابت شد اصلا شانس ندارم تو حتی جمع دخترونه چه برسه جنس مخالف  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوریه مگه؟ یکم از کاراش بگو 

به قران هیچ کاری نمیکنه ولی همه جذبش میشن حتی مامان من میگم بابا این دختر معمولیه میگه نه والااااااااا نگووووو خیلی خوشگله 

به قران هیچ کاری نمیکنه ولی همه جذبش میشن حتی مامان من میگم بابا این دختر معمولیه میگه نه والااااااا ...

خب زیبایی نسبیه دروغ که نمیگه مادر صد در صد زیباست شما معمولی میبینیش

مردا که ۹۰ درصد در خوش اومدنشون از یه دختر رابطه جنسی ست نه قیافش

مگر برن خواستگاری

خب زیبایی نسبیه دروغ که نمیگه مادر صد در صد زیباست شما معمولی میبینیش مردا که ۹۰ درصد در خوش اومدنش ...

اخه به خدا نداره کاش میشد عکسشو بزارم به خدا حسود نیستم ولی واقعیت رو میگم نظر بقیه دوستامون هم همینه از اون دسته ادماس اول بار که میبینیش خوشت میاد ازش مت خودم تو جمع دخترونه هم قرار بگیرم اول بار که منو ببینی بدت میاد ازم بدون اینه حتی حرفی زده باشم یا کازی کرده باشم