2777
2789
عنوان

سوال حامله ای اقدامی

587 بازدید | 41 پست

من امروز موعدم بوده پری نشدم

البته این ماه اقدام نکردم ولی جلوگیری خاصی آنچنانی نداشتم

ولی حالت تهوع داشتم خیلی زیاد

ب نظرتون امشب بیبی چک بزنم درست نشون میده یا حتما صبح باید بزنم؟

میتونی صبح بزنی. ولی چند روز هم صبر کنی بهتره

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی دوستان توروخدا راهنمایی کنین من چیکارکنم نتونستم تایپک بزنم

با یکی ام سه ساله دوستیم خیلی همو دوست داریم ایشون سربازم هستن.قصدمون ازدواجه.بهش چندباری گفتم بیاین جلو میگه ب خداا بابام نمیاد مامانمم بدون اجازه پدرم نمیاد جلو  چون شرایطم خوب نیس میگه بابام میگه کار نداری هیچی نداری کجا بریم؟

از طرفی خونواده من اصرار میکنن ازدواج کنم با خواستگارام.مامانم و خواهرامم میدونن با اون پسرم سه سال مامانم اعصبانی شده میگه بهش بگو حداااقل مامانتو بفرس با مامانم حرف بزنه میگم باز میگه نمیشه توروخدا صبر کن حداقل سربازی تموم کنم و..الان چیکارکنم.چی بگم بهش؟انگاریی میمیره مامانش ی بار بیاد خونمون مگه چیه 😐