2777
2789
عنوان

کسی قورمه سبزی درست کرده ک هم توش مرغ باشه هم گوشت 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
خب به شوهری بگو ی چیز دیگه کوفت کنه

🤫

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوب میشع

چجوریه دستورش پ😂گوشت دیرمیپزه سینه مرغ زود

بدبختی داریما

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
ميشه چرا نشه بنظرم اصلنم بد طعم نميشه  بنظرم با گوشت بپز بذار جا بيوفته  مرغاتم تو ظرف ...

فکر خوبیه توکل برخدا بریم‌ببینیم چ میکنیم🤣🤣🤣

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
اتفاقا خوشمزس با مرغ😍

با گوشت خروس محلی درست کردم عالی بود ولی مرغ چون زود میپزه میترسم تا حالا درست نکردم نوش جونتون عزیزم، ببین اگه شوهرت با طعم گوشت مشکل داره که هیچ اگه نداره میتونی مواد قورمه ات رو دوبرابر اون گوشت بذاری بعد نصفش کنی بدون گوشت مرغت جدا سرخ کن بذار توش تا جا بیفته 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چجوریه دستورش پ😂گوشت دیرمیپزه سینه مرغ زود بدبختی داریما

😂 اییییییی مامانم درست کرده خوشمزه بود نمی‌دونم دیگه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه