2777
2789
عنوان

من به غلطی کردم 😐😑

546 بازدید | 11 پست

که دیشب تو تاپیک پربازدید یه پست گذاشتم ینی ها دهنم صاف شده 

همینجور لایک و ریپلای هست که از گوشیم میریزه 

یه سوال پرسیدم توی یه تاپیک دیگه که روز زن کی هست 

از بس لایک خورده بود اون پست قبلی اصلا جواب سوالم رو نتونستم پیدا کنم تو عرض دو ثانیه 38 تا لایک خورده بود ☹️

خلاصه از من ب شما نصیحت هیچوقت تو تاپیکی که احتمال داره پربازدید بشه پست نذارید 😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای یه بار یه پستم نزدیک 170 لایک خورد بدبخت شدم، 

همش به اون تایپیکی که وقتی سایت بسته شده بود و در مورد خرابی سایت بود چند هزار لایک 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ای وای یه بار یه پستم نزدیک 170 لایک خورد بدبخت شدم،  همش به اون تایپیکی که وقتی سایت بسته شده ...

حالا خوبه برا من 350 و خورده ای لایک خورده غیر ریپلای 😂

ی بار هم پست گذاشته بودم یه تاپیک رفتم دیگه بیرون از نی نی سایت پست اول هم بود فردا شبش که اومدم دیدم 188 تا لایک خورده ولی خداروشکر تاپیک ترکیده بود وگرنه هنوز ادامه داشت 

خواهر خدا الهی خیرت بده چقدر خندیدم از پستت حال روحیم خوب نبود بعد چند ماه از ته دل قهقهه زدم مرسی

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
خواهر خدا الهی خیرت بده چقدر خندیدم از پستت حال روحیم خوب نبود بعد چند ماه از ته دل قهقهه زدم مرسی

از یکسال پیش تاحالا دیگه سایت نیومدم ، دقیق الان یک سال از تاپیکم میگذره 🙁🥺

چ زود میگذره ، خداروشکر ک خندیدی گلم