2777
2789

فرهنگیان خودت انتخاب نمیکنی دانشگاه رو

تو رشته و شهر محل خدمت رو انتخاب میکنی تونس دست تو نیس ، قبلش میشه فهمید ولی نمیشه انتخاب کرد

مثلا دبیریای شهر ما بعضیاشون مشهدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرهنگیان خودت انتخاب نمیکنی دانشگاه رو تو رشته و شهر محل خدمت رو انتخاب میکنی تونس دست تو نیس ، قبل ...

میشه بیشتر توضیح بدی درسته ولی من خودم اراکم پرسش و جو کردم میتونم دانشگاه فرهنگیان همدانم برم

میشه بیشتر توضیح بدی درسته ولی من خودم اراکم پرسش و جو کردم میتونم دانشگاه فرهنگیان همدانم برم

ببین دفترچه انتخاب رشته که میاد میگه داوطلبان شهرستانهای فلان و بهمان سهمیه آموزش ابتدایی و دبیری مثلا زیست و شیمی دارن

میگه انقد دانشجو می‌خوایم برا رشته آموزش ابتدایی محل خدمت شهرستان فلان که دانشگاهش فلان جاعه

ینی تو میتونی یه رشته رو انتخاب کنی و بین اون شهرستانی‌های مجاور یکیو که بعد بری توش خدمت کنی 

دانشگاهی که اون رشته رو داره دست اوناس 

معمولا آموزش ابتدایی رو همه استان‌ها دارن و جای دیگه نمیشه رفت

ببین دفترچه انتخاب رشته که میاد میگه داوطلبان شهرستانهای فلان و بهمان سهمیه آموزش ابتدایی و دبیری مث ...

مثلا من خودم رشته مشاوره فرهنگیان رو دوست دارم ولی خب دانشگاه فرهنکیان اراک نداره پس مجبورم برم همدان

مثلا من خودم رشته مشاوره فرهنگیان رو دوست دارم ولی خب دانشگاه فرهنکیان اراک نداره پس مجبورم برم همدا ...

اره 

رشته هایی مث مشاوره ممکنه چون استانتون زیاد نمیگیره خودش کلاساشو تشکیل نده بفرسته یه استان دیگه