2777
2789
عنوان

سلام کیا بچشون عصبیه حالم بده .....

2344 بازدید | 39 پست

عزیزان من پسرم نزدیک ۲ سالش بود از شیر گرفتمش غلط از شیر گرفتمش بخاطر نادانی بزرگترا...

عذاب وجدان دارم با اینکه شیر یادش رفته ولی از اون روز ب بد عصبی شده تا ی چیزی میگیم گریه و گریه و عصبانیت پسر مظلوم من ببخش منو ....

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سرزنش چیزی رو بهبود نمیبخشه

کافیه هربار عصبی شد بغلش کنی نوازشش کنی 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

منم یدونه از این پرخاشگرا ی  عصبی دارم که ۳ سالشه ولی از قبل بهتر شده خداروشکر

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

عزیزم زود نگرفتی، تازه بچه غذا بخوره بهترهوچون کیفیت شیر هرچی بره جلو کمتر میشه

خودت اروم باش ، به موقع بخواب صبوری کن ب خودت برس تا بچتم آروم بشه

ذهن بچه ها رو فقط بابد مشغول کرد تا آروم بشن 

ب منم گفتن یهو قط کن و دیگه بهش نده،،دیونه شده بود🥺خدا منو ببخشه

دقیقا منم این جوری شدم یهووووو قطع کردم 

با اینکه این جوری نیست میگن ی مدت فقط شبا بدین بعد قطع کنین

س ماه زود تر گرفتم 😔😔😔😔

فک نکنم ربطی داشته باشه، بنظرم رفتار بچه ها مقطعی تغییر میکنه، زمان بده بهش هر چی بزرگتر بشه رفتارهای جدید میبینی ازش، نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
عزیزم زود نگرفتی، تازه بچه غذا بخوره بهترهوچون کیفیت شیر هرچی بره جلو کمتر میشه خودت اروم باش ، ...

اره الان ۲ سالو نیمشه ولی یکم عصبی طوره

دقیقا منم این جوری شدم یهووووو قطع کردم  با اینکه این جوری نیست میگن ی مدت فقط شبا بدین بعد قط ...

اره عزیزم

بعد ک گرفتم ب بدبختی باز گفتن ن باید شبا هم میدادی😒😒

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲