2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

105 بازدید | 6 پست

سلام مادرای عزیزم دخترم ۲ سال و نه ماهشه تا حالا چند بار خواستم از پوشک بگیرم همکاری نمیکنه جدیدا میگه جیش دارم ولی اصلا توی لگن یا حموم یا دستشویی یا زمین جیش نمیکنه این قدر نگه میداره گریه میکنه تا ۵ ساعت نمیکنه که دلم کباب میشه پوشکش میکنم باید چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پسرممدجیش نمیکرد تا اینکه یه بچه همسن خودشو دید که داره میره دستشویی جیش کردنشم دید یاد گرفت.البته دو سال سه ماهش بود.ولی الان سه سال و نیمشه متاسفانه برای پی پیش لاید پوشک شه وگرنه تگه میداره حتی تا چند روز مجبوری پوشکش میکنم

بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل میکنیم،دردایی که خیلی بزرگتر از قد و قواره ماست.هیچوقت حق انتخابی براشون نداشتیم.زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه.دردایی که هر بار از خودت میپرسی چرا من؟و هر بار جوابی که هیچوقت پیدا نکرد اینه که غمگین و غمگینترت میکنه💔💔

با تشویقی ها کمکش کن 

اگه پیشرفت تو کارش دیدی خیلی تحسینش کن

وقتی خودت جیش داری بگو دخترم دارم میرم دتو دستشویی جیش کنم خیلی حال میده 

بگو اگه جیش نکنی مریض میشی 

معمولا بچه ها با تقلید یاد می گیرن مثلاً ببینه ازت یاد بگیره خیلی خوبه 

دو ساعت یه بار ببرش دستشویی

با تقلید از باباش از یاد می گیره

همه راهها رو رفتیم نشد که نشد 

بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل میکنیم،دردایی که خیلی بزرگتر از قد و قواره ماست.هیچوقت حق انتخابی براشون نداشتیم.زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه.دردایی که هر بار از خودت میپرسی چرا من؟و هر بار جوابی که هیچوقت پیدا نکرد اینه که غمگین و غمگینترت میکنه💔💔