2777
2789
بهار آمد دلم تنگه هوا سرده دواره ♬!
خدا ای دل عزا شد باز دواره باز دواره ♬!
مه ماندم داغ ای درد همیشه همیشه•♫.

میمانه تو چش مه مثل شیشه مثل شیشه ♬!
خدا هوار هوا سرده چه سوزی داره ای بان•♫.
جگر سوزه زبان دوزه خدا ای دادوبیداد! ♬!
دلم تنگه هوا سرده چه سوزی داره ای باد ♬!

لرستانم چه غمباره خدا ای دادوبیداد•♫.
میرم تو کوچه بی چتری زیر باران زیر باران! ♬!
می افتم یاد ای خانه چه ویرانه چه ویرانه•♫.
چشم گریانه و حالم پریشان پریشان•♫.

خدا من ماندمو ای حال داغان حال داغان! ♬!
لالا لالا گل نازم بخواوم دواره•♫.
غذان کرده است از تون تندیری بهار ای بهاره•♫.
خدا هوار هوا سرده چه سوزی داره ای بان•♫.

جگر سوزه زبان دوزه خدا ای دادوبیداد•♫.
دلم تنگه هوا سرده چه سوزی داره ایبان! ♬!
لرستانم چه غمباره خدا ای دادوبیداد•♫.

ایمان رشیدی

و

فردین انگزی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده دواره؟😔

بروجرد زلزله اومده،خداکنه روستاها اطراف کشته نداده باشن،انگار شدید بوده

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
بروجرد زلزله اومده،خداکنه روستاها اطراف کشته نداده باشن،انگار شدید بوده

۳.۷ 

خداروشکر شدید نبوده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
چی شده 

فقط یه آهنگه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

مرکزش کجا بوده عزیزم

نگاه نکردم تو نن بزنی میاره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم