2777
2789

تو تاپیک قبلیم یه سری از دوستان گفتن برو تست بده منم رفتم تست دادم 

منفی بود 

الان هم ناراحتم هم نگران که چرا پریودیم عقب افتاده اخه اصلاااا سابقه نداشته 

به نظرتون چکار باید بکنم ؟ 😭☹️

دنیا پر از رنج است ، با این حال درختان گیلاس باز هم شکوفه می دهند …🌸🌸

برو دکتر ناراحتی نداره ک

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر ناراحتی نداره ک

اره باید یه نوبت پزشک متخصص زنان بگیرم 

ولی از اونطرف میترسم برم بگه یه چیزیمه!!!!

سالی یکی دوبار طبیعیه ولی اگه خیلی طولانی شد حتما سونو بده که کیست و اینجور چیزا نداشته باشه

قبلا کیست داشتم حدود ۹/۱۰ سال پیش ولی اونموقع هم عقب جلو نمیشد فقط درد وحشتناکی داشت 

استرس عقب میندازه در کل آزمایش خون واسه بارداری بده

استرس یه عالمه داشتم اتفاقا 

آزمایش خون دادم امروز و منفی بود ☹️

قبلا کیست داشتم حدود ۹/۱۰ سال پیش ولی اونموقع هم عقب جلو نمیشد فقط درد وحشتناکی داشت 

ببین من معمولا منظمم ولی دوماه پیش هفت روز عقب انداختم این ماهم رفتم سونو همه چی اوکی بود نترس

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ببین من معمولا منظمم ولی دوماه پیش هفت روز عقب انداختم این ماهم رفتم سونو همه چی اوکی بود نترس

خدارو شکر که مشکلی نداشتی 

من یکی از فامیلای خیلی نزدیکم سرطان رحم داشت برا همین بشدت میترسم برم و بهم بگن تو هم داری! 

اره باید یه نوبت پزشک متخصص زنان بگیرم  ولی از اونطرف میترسم برم بگه یه چیزیمه!!!!

چرا اقد میترسی بهت امپول پروژسترون میده سریع پریود میشی کاریت نداره دکتر😁😉

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
چرا اقد میترسی بهت امپول پروژسترون میده سریع پریود میشی کاریت نداره دکتر😁😉

خدا کنه 😅 واقعا به دکتر رفتن فکر میکنم استرس میگیرم ! 

خدا کنه 😅 واقعا به دکتر رفتن فکر میکنم استرس میگیرم ! 

منم همیطور بودم قبلنا،دکتر برام استذس زا بود،الان بهتر شدم،برا عقب افتادن پریودت نه سونو میکنه نه چیزی فقط دارو میده،معاینه هم نداره

منم همیطور بودم قبلنا،دکتر برام استذس زا بود،الان بهتر شدم،برا عقب افتادن پریودت نه سونو میکنه نه چی ...

خب خدارو شکر 

منم خدا کنه درس بشم 

مرسی که راهنماییم کردی❤️