2777
2789
عنوان

بارداری

100 بازدید | 15 پست

سلام خانوما.علایم شدید پریودی دارم بی بی چک هم منفی بودش.چهارده ماه پیش پاک شدم.سابقه نامنظمی دارم.میشه باردار باشم؟دعا کنید باردارباشم.دارم داغون میشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شک نکن ک حامله ای چون ۱۴ماه خیلیه...برو آزمایشگاه تست بتا بده هزینش۹۴هزارتومنه ساعت۱۰صبح آزمایش بدی سافت۲ظهر آمادست...حتماااا انجامش بده چون من دوستمم علائم پریودم داشت حتی ی شب لانه گزینی یا همون قطرات خون دید اما توی ۳ماهگی فهمید حاملست...فک کنم منظور شمام از ۱۴ماه همون هفته بوده...کمر درد تیر کشیدن زیر شکم حالت تهوع درد دست و پا کسلی همش اط علائم حاملگیه چون من رفیقم مستجدمون بود همه اینارو بلدم پیشش بودم😂💚ایشالله شمام حامله ای عزیزم برات دعا میکنم 

تازه ۷اذر میشه دیگه که باید ۷دی میشدی سه روز عقب انداختی اولین روز آخرین پریود حساب هس

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم