2777
2789
عنوان

وای کاش بمیرم امروز جلسه یازدهم رانندگیم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست

استاتر برو از مدیر اموزشگاه سوال کن نه از مربی

مربی ممکنه الکی ببینه خبر نداری یه چیزی بپرونه

من باشم تا نگفته خودم چیزی نمیگم

بگه هم میرم سوال میکنم ببینم چجوریاس با منه یا نه در چه حد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ماشین خسارت ببینه بخوان باید بدی متاسفانه 

نه اصلا وابدا مربی باید حواسش میبود 

اون برای امتحان رانندگی هستش که اگه خسارتی به ماشین زده بشه اون نفری که امتحانش بوده باید مرداخت کنه 

خدایا شکرت
رانندگی هیچ وقت مربی نمیشینه اما گیر کنی تو فرمان ترمز کمک میکنه اگه گفته اشکال نداره احتیاج نیس هزی ...

خب من حتی گواهینامه هم ندارم گفتم شما اوکی کن خودت 

بعد میگه من گفتم توهم بتابون فرمون رو 

ای خدا

وای عزیزم مرسی من داشتم دق میکردم  پس به خانوادم نمیگم ...

نه بابا نگران نباشید

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
چی بگم والا اموزشگاهی ک من رفتم ميگرفتن شاید فرق دارن

اونجا اموزشگاه تبوده سرگردنه بوده 

کسی که تحت تعلیمه یعنی چیزی نمیدونه حتی به کسی هم بزنه موقع تعلیم مقصر مربی هستش که ترمز نگرفته پس اون کلاج ترمز زیر پای مربی چیه 

خدایا شکرت
خب من حتی گواهینامه هم ندارم گفتم شما اوکی کن خودت  بعد میگه من گفتم توهم بتابون فرمون رو  ...

من هم یبار تو ترافیک خیلی شدید گیر کردم ولی گفت باید خودت بری اما تو ترمز گرفتن و فرمان حواسش بود ک نخوریم به کسی

نه  اولا که خودش باید بده دوما که خودش گفته گاز بده دیگه شما اصلا به روت نیار اینا ماشینشون ب ...

اخه عذاب وحدان گرفتم 

میترسم به خانوادم نگم بعد گندش دربیاد 

ازطرفی هم خیلی ترسیدم انگار همه چی یادم رفت 

اونجا اموزشگاه تبوده سرگردنه بوده  کسی که تحت تعلیمه یعنی چیزی نمیدونه حتی به کسی هم بزنه موقع ...

بله تو ترمز و فرمان باید مراقبت کنن حتما اما من یبار تو پارک یکم خوردم جدول یه خط افتاد فقط ک دیگ گفت اشکال نداره ولی خانم فلانی بود خسارت ميگرفت

اخه عذاب وحدان گرفتم  میترسم به خانوادم نگم بعد گندش دربیاد  ازطرفی هم خیلی ترسیدم انگار ...

نه بابا چه عذاب وجدانی؟ اونا شغلشون همینه بعد چندسال ماشینشون داغون میشه عوض میکنن

نه نترس پیش میاد اول کار❤️