2777
2789

جلسات مشاوره قبل از ازدواج چند جلسه است و نحوه برگزاری اون ها به چه شکلیه؟ داخل این جلسات درباره چه موضوعاتی صحبت میکنن؟

پسر معلول دارم که چند نوع بیماری سخت و پرهزینه داره ۴ تا بچه ویکی نوزاد دختر شیر خشکی دارم 

همسرم بیکاره ،همه جور بلا سرم اورد بچه رو توشکمم بندازه ،ولی خواست خدا بود موند ،حتی گفت من پدر بچه نیستم 

برام دعا کنید پسرم یاشفا بگیره یا نجات پیدا کنه 

و دعا کنید تو زندگیم گشایش بیاد 

دعا کنید بتونم وام فرزند اوری بگیرم و اسمم تو قرعه کشی دربیاد تا این طوری یه گشایشی به گره کور این زندگیم بیفته 

ممنونم

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید منم براتون صلوات میفرستم و برای صاحب این تایپیک 

کاش میشد جور دیگه کسی کمکم میکرد ولی مطعنا دعای شما برام معجزه می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تو انتخاب روانشناس دقت کنید 

معمولا پنج جلسه هستش با تست توی اولین جلسه 

ولی بعضیا برای سود بیشتر ده جلسه می کنن و می‌خوان الکی طولش بدن و میگن حتما باید خانواده هاتونم بیان و از این حرفا 

به نظرم دو سه تا کتاب خوب بخونید با هم ، مثلا یکیش ازدواج بدون شکست، فیلم های خوب ببینید و تحلیل کنید با هم، و بیشتر از پنج جلسه هم مشاوره نرید و سعی کنید خودتون همه چیز رو واقعی و حقیقی به هم بگید و نقش بازی نکنید و بی رودربایستی و جلوگیری انتخاب کنید 

مشاوره ها باهم فرق میکنن ، برا من ۴ جلسه شد ولی واسه دوتا از دوستام همون یه جلسه شده بود 

خیلی چیز خاص و خفنی نیست ، فقط از این لحاظ خوبه که طرفو از لحاظ بیماری های روانی مثل پارانوئید ،افسردگی و ... بررسی کنه وگرنه آنقدر محتاطانه نظر میدن که اصلا به درد نمیخوره ، برا من که اینجور بود

همه چی درست میشه