2777
2789

خلاصه میگم سرتون درد نیاد و تا یه جایی متوجه اوضاع بشید 

کلا ادم اسکلی هستم ، شدیدا سعی میکنم به بقیه خوبی کنم و محبت کنم تا جایی که خیلی چیزا وظیفه میشه و خیلی محبتام به چشم نمیاد گاهی اینقد ممکنه به طرف محبت کنم و مورد توجه قرارش بدم که با حرف پس بزنتم 

از شوهر بگیرید تا دوست و آشنا خاک تو سر دلم کنم 

هروقت پول دستم بوده تا حایی که تونستم بهترین کادوهارو گرفتم بهترین پذیرایی هارو کردم ...

شوهرم خونه نیست میرم طبقه پایین پیش مادرش تنها نباشه ... میگم میخندم دلش واشه و ...

تهش اون چیکار میکنه ؟ یا داره تیکه میندازه یا ایراد میگیره یا راجب زن قبلی شوهرم صحبت میکنه 

دلم شدیدا ازشون شکسته 

خلاصه بگم مادرشوهرم بارها بد صحبت کرده با دخترم که ۲ سالشم نشده هنوز که چقد جیغ میزنه خوابش تنظیم نیست گریه میکنه سرم درد میگیره و .... 

منم خدا به سر شاهده از ساعت ۱ و نیم دخترم رو پامه تا الان گفتم دم ظهره دادو فریاد نکنه بخوابه 

مادرشوهرم ساطورو برداشته اگه منم تیکه تیکه میکرد تا الان تموم شده بود کارش ۱ ساعته داره میکوبه و هی دخترم از خواب پامیشه

تهشم زنگ شدم بهش با خنده گفتم فلانی (دخترم) داره میخوابه هی با صدای ساطور شما بیدار میشه ۲ ساعتی میشه روپامه 

با خنده گفتم که یهو گفت :خا ؟؟ چیکار بکنم ؟ تهشم قطع کرد و خنده رو لبام ماسید 

حالم از خود احمقم بهم میخوره و آرزو دارم بگیرم تا اینقد بجای محبت غم و غصه نگیرم از کسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید رو خودت کار کنی، خودت به خودت عشق بدی

خودت اول خودتو دوست داشته باشی

ما وقتی خودمون خودمون رو دوست نداریم چطور میخوایم دیگران دوسمون داشته باشن

برا خودت ارزش قائل شو محترمانه رفتار کن نه با صمیمیت

هیچوقتم خودتو فدای دیگران نکن

اول خودت بعد بقیه

اگه کار داری نرو جایی به کارای خودت برس به زندگی خودت بها بده

سلام اجی  هیچ نگو که عین خودمی . دست بی نمک و دل شکسته . والا توقعی هم ندارم ازکسی فقط دل ...

باعث شد دخترم نخوابه و سرشم داد بزنم دیگه رمق ندارم اصلا کاش میشد چندسال بمیرم حداقل نباشم تو این دنیا

هعی خود خودمی...

منم با کدوم منطق نمیدونم ولی فرت و فرت زنگ میزنم! یذره خودمو نمیگیرم شاید اونام ب خودشون زحمت بدن!آخرشم طلبکارمن ک تو باید زنگ بزنی!

مهمونی میگیرم آنچنانی با همین دست خالی ولی خونه بقیه ک میرم نهایت ی سالاد کنار غذاشونه بااینکه میدونم چقد دارن...

من خرم خر...

کاش یکمم مث بقیه جاریا بودم...

باید رو خودت کار کنی، خودت به خودت عشق بدی خودت اول خودتو دوست داشته باشی ما وقتی خودمون خودمون رو ...

متاسفانه خدا مغز خر رو در جای مغز انسان واسم گذاشته و من همش میگم مگه میشه خوبی کردن نتیجه برعکس بده ؟

راحت بزار بچه رو . و اینکه سعی کن اینقدر راحتی دیگران برات مهم نباشه . همش قرار نیست ما تحمل کنیم دیگران رو و مشکلاتشون رو درک کنیم.  دیگران هم گاهی ما و  مشکلاتمون رو تحمل و درک کنند .