2777
2789

بچه ها من اول از خودم بگم تحصیلکرده هستم و تو مدرسه غیرانتفاعی دبیر هستم اینو گفتم که بدونین بیرون مشغول هستم.مادرشوهرم بشدت آدم حسودیه با اینکه شوهرم بیکاره و بسختی زندگیمونو تامین میکنیم اما تا ببینه من یه حرکت کوچیکی کردم یا یه تیکه طلا از پس انداز خودم گرفتم شروع به حسادت میکنه و سعی داره زندگیمونو خراب کنه.الانم عروس خواهرشوهرم شاغله و مدااااام اونو دارن پیش شوهرم مثال میزنن که عروس تازه زرنگه و ماهی مثلا انقد درآمد داره.همسرمم بشدت تحت تاثیر قرار میگیره که اون رشته ش خوب بوده و تو نمیتونی مثل اون باشی اون بهتر از توئه.واقعا من رشتمو دوس داشته و دارم و هزار بارم به عقب برگردم همین راهو میرم.واقعا اصابمو خرد کردن با این حرفاشون همسرم ب خودی خود خوبه کارش نیمه وقته و تقریبا بیکاره اما من باهاش کنار اومدم.نمیدونم چرا نمی‌ذارن مازندگیمونو بکنیم

دلتو به چی همسرت خوش کردی؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.