2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب گفتم شات پیاما

348 بازدید | 19 پست

بچه ها نامزدم ب خاطر ی چی مجبور شد بره ی شهر دیگ خونه عموش با پسر عمش هم رفتن منم بخاطر ی سری مساعل نتونستم برم بعد دیشب گف پسر عمم گفته بریم شمال پیش دوستم حالا ک نزدیکیم( با اینکه شش ساعت راه دارن)  بعد منم گفتم دوست ندارم بری (از پسر عمش زیاد بدم میاااد)  گف براچی گفتم خوش ندارم بری دیگ گف بزا فکرامو بکنم حالا اخر شب ازش پرسیدم میخاد بره یا نه ببینین چی کفت

این شات اول

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بهت گفت و اجازه گرفت یعنی دلش میخواست بره و قرار نبود کاری کنه اکه قرار بود خراب کاری کنه نمیگفت بهت یا میگفت یهویی شد.توام بذار یه مدت آزاد باشه مردا عین ماهی میمونن تو سفت بگیری اونا در میرن

باید میگفتی اکی خوش بگذره یا اگه میخواستی نره باید نامحسوس یکاری میکردی که نرفته برگرده.باید میگفتی برو خوش بگذره خودتم میرفتی پی خوشگدرونی خودت

تیکر برای کنکورمه
وقتی بهت گفت و اجازه گرفت یعنی دلش میخواست بره و قرار نبود کاری کنه اکه قرار بود خراب کاری کنه نمیگف ...

خب دوس ندارم بره بهش اعتماد دارم کاری نمیکنه پلی اینکه حرفم براش مهم نبود ازارم میده

سخت نگیر بابا ماهم نامزد بودیم همینجور بود یعنی مردا همشون مثله همن اونا درست نمیشن تو باید بزنی به بیخیالی😂

اگه من اینجوری بهش میگفتم تا یک هفته همش میگفت من تا فلان جا رفتم چقد تو غر زدی سرم🤦🏻‍♀️😁

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛
اون که بالاخره میره  چرا خودتو یه زن گیر و بهونه دار و سه پیچ نشون دادی؟؟؟ وقتی میدونی حرفاتو ...

هروقت کاری میخاد بزنه میپرسه همیشه پایه بودم ولی ایندفعه واقعا دلم نمیخاد ک بره

شاید اگه خودتو پایه نشون میدادی و میگفتی برو بخاطر دور‌بودن راه منصرف میشد الان هی قفلی زدی میگی‌نرو حریص داره میشه...بعدشم بچه نیست پسرعمش گولش بزنه یا روش تاثیر بذاره

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
خب دوس ندارم بره بهش اعتماد دارم کاری نمیکنه پلی اینکه حرفم براش مهم نبود ازارم میده

خب اخه ایتجوری که بگی لطفا به حرف من توجه کن و حرف منو اولویت قرار بده یجوریه

باید با تغییر رفتارت متوجهش میکردی

تیکر برای کنکورمه
سخت نگیر بابا ماهم نامزد بودیم همینجور بود یعنی مردا همشون مثله همن اونا درست نمیشن تو باید بزنی به ...

نوچ مال من نمیگع ولی از اینکه حرف رفیقش ارزش داشت ولی مال من نه حالم و گرف

شاید اگه خودتو پایه نشون میدادی و میگفتی برو بخاطر دور‌بودن راه منصرف میشد الان هی قفلی زدی میگی‌نرو ...

میدونم ولی همیشه مگ میشه پایه بود؟؟؟ ولی باشه اینکارو هم میکنم

نوچ مال من نمیگع ولی از اینکه حرف رفیقش ارزش داشت ولی مال من نه حالم و گرف

ولش یکم بگذره آروم میشی فعلا دیگه بهش چیزی نگو سکوت کنی خودش متوجه میشه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛
ولش یکم بگذره آروم میشی فعلا دیگه بهش چیزی نگو سکوت کنی خودش متوجه میشه

من از دیشب تا الان هیچ نکفتم الانم خاستم بفهمونم واقعا ناراحتم کرده