2777
2789

مطالب بیشتر؟ بکوب رو متن

• کسی نمیاد تو خوابت مگر اینکه بهت فکر کرده باشه👀.

😐

• ما هممون یه بار به شکم زن حامله لگد زدیم🤰🏼.

• حداقل 15 ماه و 27 روز طول میکشه تا کسی رو که زمانی دوسش داشتید فراموش کنید ❤️‍🩹.

🥲

• صدای توی سرت از بچگی باهات بزرگ شده و همه چیو دربارت میدونه.😵

• سقوط در خواب به این معنیه که مغز خیلی زود به خواب رفته و تصور میکنه که در حال مرگه 🥲.

• اگه وقتی میخندین هشت تا از دندونای فک بالاتون کامل پیدا میشه یعنی لبخند جذابی دارین✨ .(منم دارم ولی ... 😐🤣) 

• اونهایی که روح‌هاشون بهم خیلی نزدیکه به مرور زمان شبیه به هم میشن؛ چه اخلاق، چه رفتار و حتی چهره‌هاشون🥺.

• اون دوست صمیمیت که خیلی دوستش داری تو زندگی قبلیت یکی از اعضای خونوادت بوده🫂.

• کسایی که روی انگشت حلقشون خال دارن تو زندگی قبلیشون یه نفر دیوانه‌وار عاشقشون بوده و هنوزم توی این دنیا دنبالشونه✨

.(قبلا داشتم ولی الان پاک شده😐 ینی دیگ دنبالم نی🥲🤣) 

• وقتایی که بی‌دلیل گریه می‌کنیم و حالمون گرفته‌ست شاید کسی مرده و کسیو نداره تا براش عزاداری کنه و تو انتخاب میشی تا براش عزاداری کنی. 🥲🥲

• کسایی که موهاشون فره، معشوقه‌اشون توی زندگی قبلی موهاشون رو دور انگشتش میپیچیده👩🏻‍🦱.

• اگه صداتون زیباست به این معنیه که موقع تولدتون یه پری شما رو بوسیده🧜🏻‍♀.😐

یه تئوری هست که میگه:

ترس های شما دلیل مرگتون تو زندگی

قبلیتون بودن...

هنگام عاشق شدن ممکنه یک ماده

شیمیایی به اسم سروتونین تولید شه

که باعث دیوانه شدنه موقتی فرد

میشه:)

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

جالب بود

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جالب بود

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
دقیقا شبی که خوابشو میبینم شدیدا حالم یجوریه انگار بفکرمه یا الانه زنگ بزنه

تو فکرته قطعاااا

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
من  رو انگشت کوچیکه ی دست چپم هست

من رو انگشت حلقه ام یکی دارم اثرشم هس هنوز🥲

اسی جالب بود ✌️❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
میا دندوناشون شمردن... برا من هشتا بود    

خودمم شمردم هش تا بود ولی لبخندم جذاب نی 🤣🤣

خیلی تاپیکای شماعالیه.ممنون بابت جمع آوری این مطالب  

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

از دریا و ارتفاع مثه چی میترسم 

همیشه فک میکنم از یه ارتفاعی سقوط کردم افتادم تو دریا غرق شدم😐🤣

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰