2777
2789
عنوان

بچه ها سوتی دادم 😭😂

163 بازدید | 9 پست

سلف دانشگاه بودم صندلی کشیدم سمتم  بشینم روش زیاد نکشیدم ازم زیاد فاصله داشت ندیدم خاستم بشینم خوردم زمین 😭😂چن تا از بچه های دورم دیدم منو خندشون گرفت 😭😂

😂😂😂

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خجالت آب شدم شانس آوردم دانشگاهمون دخترونه س پسر نداره 😂 

اشکاااال نداره بابا منم یبار از پله ها افتادم🤣

واسه‌‌چیزای‌چرت‌و‌پرت‌وسیاسی‌رو‌ی‌من‌ریپلای‌نکن حوصله‌بحث‌ندارم:)باتشکر🗿

منم یه بار ابتدایی که بودم رو صندلی معلم نشسته بودم زنگ تفریح

بعد هی خودمو تاب میدادم روش

بعد یهو از پشت برگشت

پاهام رفت هوا

کلم رو زمین بود🤣🤣🤣🤣

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

ولش کن مهم نیست اصلا توام میخندیدی ناراحت بشی سوژه میکنن بخندی یادشون میره

نخندیدم ولی با یکی چشم تو چشم شدم خندش گرفت صورتش برگردوند 😭😂کسی بلند نخندید 🤦‍♀️