2777
2789
عنوان

خوش ب حالت کسای ک کوردن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3405 بازدید | 182 پست
کدومش ،ازدواج یا یاد گرفتن ؟؟ برای ازدواج بگرد پسر کورد پیدا کن 😁 برای کوردی یاد گرفتن ،باید خیلی ...

و منی ک ترکم و شوهرم بیجاریه🙁

از کردیی هیچییییی حالیم نیس😂

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨

من ترکم با یه کرد ازدواج کردم کرد کلهره

خیلی سخت نیس زیاد بشنوی یاد میگیری من سه ساله عروسشونم تقریبا همه حرفاشونو متوجه میشم تا ی حدودیم میتونم صحبت کنم ی چن سال دیگم بگذره فک کنم بتونم کامل صحبت کنم😁  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومش ،ازدواج یا یاد گرفتن ؟؟ برای ازدواج بگرد پسر کورد پیدا کن 😁 برای کوردی یاد گرفتن ،باید خیلی ...

یاد گرفتن اینا رو بلدم تا حدودی حالا بذارین منم از کلهری بگم یکم چ کلماتی داره 

باوگ بابا، دالک مامان، خویشکه خاصگم ابجی خوبم، نازار  نازنین، گیانم جانم، فره فکرت ارام بخشه فکرت خیلی ارام بخشه، هناسکم نفسم،  مانگه گاو😂😂حالت خاسه خوبی؟ چوینی چه بیوشم چی بپوشم تاتی: ابجی 

خوبنه شیرین 

و منی ک ترکم و شوهرم بیجاریه🙁 از کردیی هیچییییی حالیم نیس😂

خب چرا ؟؟زرنگ باش یاد بگیر ، جاری منم ترکه ۴ ساله ازدواج کرده ،الان فول بلده 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من ترکم با یه کرد ازدواج کردم کرد کلهره خیلی سخت نیس زیاد بشنوی یاد میگیری من سه ساله عروسشونم تقری ...

کدوم شهره همسرتون؟؟ میتونین بهم یاد بدین شده ارزوم یاد گیریش

خب چرا ؟؟زرنگ باش یاد بگیر ، جاری منم ترکه ۴ ساله ازدواج کرده ،الان فول بلده 

اره باید کلاس فشرده بزاریم یاد بگیرم 

لعنتی اونجا هر کی باهام حرف میزنه عین ماست بهش نگاه میکنم😂

ی یارویی با داد میگف بیا ماشینو جا ب جا کن 

منم میگفتمم آقااا من کردییی بلد نیستممم🙁😂

فارسی بگوو، ولی بازم حرف خودشو میزد🙁

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
یاد گرفتن اینا رو بلدم تا حدودی حالا بذارین منم از کلهری بگم یکم چ کلماتی داره  باوگ بابا، دال ...

ببین کوردی یک زبان هستش ، و چند تا گویش داره ، لک ،کلهر ، کورمانج  ،گروس ،لیلاخی ، سورانی ، و چند تای دیگه 

شما بخوای یاد بگیری باید اول زبان اصلی کوردی یاد بگیری ،بعد خودبه خود گویش های دیگه رو یاد میگیری 

حالا چرا گیر دادی به کلهری ؟؟با یکی دوستی لابد کلک آره؟؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)