2777
2789
عنوان

از امروز میخوام شروع کنم

723 بازدید | 79 پست

از امروز میخوام شروع کنم 

به وزنی که دلم میخواد برسم 

از دیدن خودم تو آینه لذت ببرم

هر صبح با حس بد بلند نشم 

وزنم ۷۲ قدم ۱۶۵  استخوانم متوسط 

وزن هدفم ۶۵

چهار ماه هرروز میخوام شروع کنم 

ولی امروز شروع میکنم 

در کل از ورزش دور نیستم 

زیاد نمیخورم بی برنامه هستم 

سوخت ساز بدنم کمه باید روزانه یکی دوساعت ورزش داشته باشم 

از امروز هرکسی میخواد شروع کنه بسم الله

موفق باشی

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان داشتی اخیرا؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بسم الله 

وی همچنان تپلو مانده🤣🤣

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

منم خیلی اصافه وزن پیدا کردم 

ولی اراده نمیکنم

هیچ وقت ایمقدر زیاد چاق نبودم ـفک کنم ده پونزده کیلو باید کم کنم.نمیددنم چه مرگم شده 

دیشب ساعت یک دوتا کیک شکلاتی با دو لیوان شیر خوردم .روز به روز بدتر میشم خاک تو سرم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

چرا من ۷۹هستم چاقم نیستم هیکلمم خوبه لاغرم نمیخوام بشم؟🥲🥲🥲یعنی فرق میکنه؟یا چاقم خودمو گول میزنم

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

خیلیم عالی ...

شیرینی جات مصنوعی قطع کن 

روغن کمتر استفاده کن 

برنج و نون و کمتر کن 

میوه به عنوان میان وعده بخور 

همه غذاهایی که میخوری رو از مقدارش کم کنی حله 

موفق میشی حتما 

پارسال ۱۰ کیلو کم کردم تو ۴ ماه تو هم میتونی 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

اگر میخوای ثابت قدم پیش بری تو اطرافیانت به کسی نگو رژیم میگیری چون هی میپرسن نظر میدن استرس وارد مبکنن

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

عین منی انگار خودم تاپیک زدم! میخواستم از امروز شروع کنم پریودم حس ندارم! یکم جمع و جور کردم خوابم نبرده دیشب الان بیدارم

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊