2777
2789

دوتا از دندون های عقلم بالا و پایین از یه سمت

خیلیییی درد میکنن

خود دندون درد نمیکنه لثه هام قرم و باد کرده و درد میکنه همون سمت گلوم هم درد میکنه نمیتونم یه قاشق غذا بذارم دهنم

و اب دهنم رو قورت بدم

من خیلیییی از کشیدنش میترسم

دیشب از ترس اصلا خابم‌نبرد.از اون‌چیزی ک شما فکر میکنین بیشتر میترسم

بخدا الانم دارم گریه میکنم

اخه خیلیی‌بزرگه و سفت و‌ محکه 

چجوری میخاد بکشه اینو خیلیییی درد داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو هفته پیش اینجوری شده بود لثه عفونت کرده بود رفتم دندونپزشک دید گفت کاری نمیتونم بکنم چون باردار هستم ،تنها دهانشویه خارجی بدون الکل استفاده کردم روزی سه بار و قرص استامینوفن ساده خوب شد تو یک هفته خداروشکر

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

احتمالا چرک کرده اول بهت چرک خشک کن میده بعد میکشه

اصلا هم ن درد داره ن ترس بیحسی میزنه بعد بیحسی هم اگه درد زیاد باشه دکتر بهت میگه قرص مسکن بخور

والا مناز پول دندون پزشکی بیشتر میترسم تا دردش.

اخرین بار دوازده سیزده میلیون دادم  الانم ک چند  برابر شده پول دکتر

ولی برای کشیدن یا حتی جراحی عقل انچنان خیلی زیاد نمیشه

شما ک داری درد میکشی این همه حداقل برو خودتو خلاص کن درستش کن

احتمالا چرک کرده اول بهت چرک خشک کن میده بعد میکشه اصلا هم ن درد داره ن ترس بیحسی میزنه بعد بیحسی ه ...

توروخدا  به من‌کار نداشته باش واقعا درد نداره؟؟؟؟؟

یعنی اون بی حسی ها انقدررر قوی هست؟؟؟؟

من سه تا دندون عقلمو کشیدم اصلا درد نداره 

اصلا نترس هیچی حس نمیکنی 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
توروخدا  به من‌کار نداشته باش واقعا درد نداره؟؟؟؟؟ یعنی اون بی حسی ها انقدررر قوی هست؟؟؟؟

🤔🤔ن میخورتت 

بعدم تکه تکت میکنه برو پیش یه دکتر کاربلد نه اصلا درد نداره کاریم ب تو نداره

انقدر بدون درد که تو دیگه عاشق دندون پزشکی میشی البته اگه پولش اماده باسه😗