2777
2789
یعنی یه عمر با عزت زندگی کرد این دوسال اخر گند زد به کل دوران ورزشیش.حالا من رونالدو فن نیستم ولی &n ...

دیگه اینم شغلشه 

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه زن وبچه نداره 😐

سه تا از بچه هاشو رونالدو با تخمک اهدایی و رحم اجاره ای داره. 

اون آخریا رو هم از جورجینا که دوست دخترشه🤣

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
چون اگه جورجینا طلاق بگیره رونالدو نصف اموالشو باید بده بهش. توی اروپا قانونه که بعد طلاق ، زن باید ...

شما خودت عاشق یک نفر باشی،این مسائل برات مهمه؟ ازش بچه هم داشته باشی دیگه بدتر،کم پول نداره که،حالا نصفشم بره برا عشقش به فرض

مگه قتل کرده خب دلش خواسته بازی کنه نخواسته الان خداحافظی کنه

واقعا باید مثل زیدان تو اوج خداحافظی می‌کرد 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
۵۰۰ میلیون یورو قرار داد بسته برای دوسال که سنگین ترین قرارداد تاریخ فوتبال بوده کی میگزره از همچین ...

درسته.

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

شما خودت عاشق یک نفر باشی،این مسائل برات مهمه؟ ازش بچه هم داشته باشی دیگه بدتر،کم پول نداره که،حالا ...

مسی آخرش دوست دخترشو بعد از چندتا بچه گرفت. اما رونالدو نه، میگم دیگه شاید به این کاغذ بازیا و ثبت ازدواج اهمیت نمیده.

اما من خودم حتی اگه عاشق طرفم باشم ریسک نمیکنم نمیگیرمش🤣😁چون یهو دیدی ولم کرد رفت ، بعد با دوست پسر جدیدش با پولای زحمت کشیده من  خوش بگذرونن به ریشمم بخندن. بالاخره نصف اموال رونالدو کم پولی نیست.

(البته من زنم )

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤