2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

41 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.یه اتفاقی برام افتاده که ممنون میشم اگه تجربه ای دراین باره دارید یا نظرتونو بگید.

من مجردم و مدتیه یه نفرو دوست دارم ک حتی منو از نزدیک ندیده و نمیشناسه (باهم تو مجازی حرف میزنیم ولی تاحالا چهره مو ندیده) و دورادور دوستش دارم و خیلی هم درطول روز بهش فکرمیکنم. خیلی اتفاقی توی صحبتاش گفت هفته پیش خواب دیده یه دختری دوسش داشته که تاحالا تو زندگی واقعی ندیدتش و توصیفاتی ک از دختر توی خوابش کرد بی شباهت به من نبود.

الان میخوام ببینم ممکنه اینکه من خیلی بهش فکر میکنم و بهش علاقه دارم از طریق انرژی یا هرچیزی شبیه به این باعث شده باشه اون خوابو ببینه و کسی ک توی خواب دیده بدون اینکه بدونه من بوده باشم؟

تجربه ای از چنین چیزی نداشتید که خواب شخص یا چیز خاصی روببینید و بعدا مشخص بشه یه چیزی پشتش بوده یا ربطی به شما داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کارت گذاشته

نه آخه به شخص من نمیگفت فقط.تو یه جمع بزرگی تو یه چت تقریبا صدنفره داشت با همه حرف میزد بعد وقتی مشخصات دختر تو خوابشو گفت یه جوری شبیهم بود ک فکر کردم شاید واقعا ممکن باشه من باشم

نه آخه به شخص من نمیگفت فقط.تو یه جمع بزرگی تو یه چت تقریبا صدنفره داشت با همه حرف میزد بعد وقتی مشخ ...

اینا اسمش توهم فانتزیه که همه دخترا توی سنی به خودشون میگیرن. خیلی حواست باشه، پسرا زرنگن

اینجوری میخواد اقرار بگیره از شما  .اونم بهت فکر می‌کنه و تو تصورش قیافتو مجسم کرده .

البته جوری گفته که خیلیا شباهتایی تو خودشون دیدن و احتمالا بهش پیام بدن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.