2777
2789

با یه پس گردنی مشایعتش  میکنیم😁حالا یکی بگه چی شده؟😂

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه پس گردنی مشایعتش  میکنیم😁حالا یکی بگه چی شده؟😂

تند تند تعلیق میکنن حسابارو. پس مردم ۴ تا شوخیو بگو بخند نکنن چیکار کنن مثلا؟ همش که نمیشه پشت مادر شوهرو خارشوهر غیبت کرد که

تند تند تعلیق میکنن حسابارو. پس مردم ۴ تا شوخیو بگو بخند نکنن چیکار کنن مثلا؟ همش که نمیشه پشت مادر ...

هستم چک و میخوابونم تو صورتش بگو بیاد والا فاز خنده نباشه که نمیشه

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
گفت چرا تعلیق شدم نی نی یار گفت تو مسیله جنسی نظر گذاشته انگار و جمله اش هم نشون داد

عجب جواب سوالی رو داده که جنسی بوده یا کامنتش رو هدفدار تشخیص دادن چطوریه آخه