یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم دو بار سقط داشتم و الان حاملگی سوممه چند روز دیگه هم وقت زایمانمه عزیزم به خودت انقد سخت نگیر بیا حرف بزنیم که قشنگ راهنمایی ات کنم .....تو چند هفته سقط داشتی؟دلیل سقط هات؟
ان شالله درست میشه ناامید نباش خیلیا بعد از چندین بار سقط بچه اشون دنیا اومده همین امشب یه تاپیک دیدم خانومه ۴ بار بچشو از دست داد به خاطر زایمان زودرس و سقط زیر ۴ ماه
حتما حکمتی داره هیچ اتفاقی بی دلیل نمیفته گلم یه روز کوچولوت میاد بغلت بعد حسابییییی قدرشو میدونی کلی هم اذیتت میکنه ولی حتی آزارش هم برات شیرین میشه ❤🌻
من حس میکنم سقط مکرری نمیشی 🥺
🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم