2777
2789
عنوان

اونا ك سقط داشتن😭

1126 بازدید | 52 پست

دوبار داشتم خيلي از زندگي نااميدم بريدم از همه چي

فقط بخاطر شوهرم زنده ام گناه داره😭

چرا خدا منو نميبينه؟ چرا ميگن دعا كنيد بعد ك دعا ميكنيم ميگن ب زور نخوايد

اخ خدايا كجايي اصلا ميبيني منو؟ ميشنوي صداي تيكه تيكه شدن قلبمو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناامید نشو منم سه تا سقط کردمو ولی الان دخترم سه سالشه اگه تهرانی برو مطب دکتر بنفشه امینی خواه معجزه میکنه ویزیتشم ۵۰ تومنه دستگاه سونو گرافیک خودش داره خیلی دکتر خوبیه بزنی تو گوگل متوجه میشی

وکیل مدافع حقوق زنان👊

عزیزم آروم باش 

منم الان محاسبه زایمان سقط شدم رو کردم که چند روز دیگه اگه بود به دنیا می اومد 

هنین الان از ته قلبم می خواستم پیشم بخوابه و بغلش کنم اما چه می شه کرد صلاح نبود

عزیزم خودتو تقویت کن از لحاظ خوراک بعد ان شاءالله دوباره اقدام کن خدابزرگه 

منم دو بار سقط داشتم و الان حاملگی سوممه  چند روز دیگه هم وقت زایمانمه عزیزم به خودت انقد سخت نگیر بیا حرف بزنیم که قشنگ راهنمایی ات کنم .....تو چند هفته سقط داشتی؟دلیل سقط هات؟

الان بجه داري؟

دیگه اقدام نکردم البته اینم خداخواسته بود....

یک بچه شش ساله دارم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ان شالله درست میشه ناامید نباش خیلیا بعد از چندین بار سقط بچه اشون دنیا اومده همین امشب یه تاپیک دیدم خانومه ۴ بار بچشو از دست داد به خاطر زایمان زودرس و سقط زیر ۴ ماه 

حتما حکمتی داره هیچ اتفاقی بی دلیل نمیفته گلم یه روز کوچولوت میاد بغلت بعد حسابییییی قدرشو میدونی کلی هم اذیتت میکنه ولی حتی آزارش هم برات شیرین میشه ❤🌻

من حس میکنم سقط مکرری نمیشی 🥺

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
عزیزم ناامید نشو منم سه تا سقط کردمو ولی الان دخترم سه سالشه اگه تهرانی برو مطب دکتر بنفشه امینی خوا ...

واقعا؟ ازمايشارو خودش مينويسه؟ تو چند هفته سقط ميكردي؟

ان شالله درست میشه ناامید نباش خیلیا بعد از چندین بار سقط بچه اشون دنیا اومده همین امشب یه تاپیک دید ...

برام دعا كن بخدا غم عالم رو دلم سنگيني ميكنه 😭 مرده متحرك شدم