2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوش درد شدید داشتم .رفتم دکتر دید جرم گرفته و با قطره هم کاری براش نشد و رفتم اتاق عمل ،بی هوش شدم و جرمش رو درآورد .جرمش رو نشونم داد.مثل سنگ تو گوشم ته نشین شده بود .

خب شاید مشکلت اساسی باشه .اینجوری دیگه این چیزا جواب نمیده.

بهشت بوی خاک نم خورده میده.
انجام دادم نشد 

منم گوشم درد میکرد خیلی زیاد رفتم دکتر گفت به شدت افونت کرده جوری بود که انگار ی چیزی مثل آب همش تو گوشم بود و اصلا صدا ها را درست نمیشنیدم از درد ،آمپول زدم قرص خوردم ولی بی فایده بود آخرش به شوهرم گفتم سیگار بخره و دودشا فوت کنه تو گوشم ۲بار این کارا انجام دادم خوب خوب شدم 

سیگارم دو بار امتحان کردم پس چرا نشد 

به نظرم برو دکتر شاید بای قطره یا ی شستوشوی گوش درست بشه من پسر عموم ۳روز گوش درد داشت رفت دکتر گفت برو شتوشوی گوش انجام بده بدون بیهوشی و اینا آب میگیره تو گوشت و گوشت تمیز میشه