2777
2789
عنوان

شوهرم گذاشت از خونه رفت 😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 42 پست
خب آدم خلقش می‌ریزه بهم . نیاز داره کسی به پر و پاچش نپیچه . 

عزیزم وضو بگیر تا آروم بشی تو پریودی هم موثره. مرد رو یواش یواش باید کاریش کنی . همون طور که گفت بچه رو بدی بغلش بگیره یا شلوار پاش کنه از کم شروع کن یاد میگیره. میبینی حوصله نداره اصلا بحث نکنید اکثر شوهرا کار نمیکنن تک و توک همکاری میکنن که بازم میبینی همونم یه اخلاق بد دیگه ای داره هیچکس بی ایراد نیست مهم اینکه کنار بیاید در کنار هم و به مرور رفع کنید اشتباهاتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم همیشه تو سری خور بودم ... فقط خدا برامون بسه

دعوا شروع بشه تهش هم زن مقصر میشه هم باید بره عذرخواهی😕 مدیریت کن به دعوا نکشه. آقایون معمولا بعد دعوا میزنن بیرون اعصابشون آروم میشه تو این مدت خانم تو خونه خودخوری میکنه میشه بمب آماده انفجار 🙂 بعد که آقاهه تو خلوت فکراشو کرد دید اشتباه کرده میاد واسه معذرت خواهی یا یجورایی سر حرفو باز میکنه اینجاست که مجدد دعوا ادامه پیدا میکنه. وقتی برگشت به روی خودت نیار انگار نه انگار بحثی شده

چرا همیشه باید ما زنا کوتاه بیایم.ما تو فضا زندگی نمی‌کنیم که

من نگفتم فقط زنا کوتا بیان گفتم بهونه الکی ایراد بیخود نگیرین اوضاع خرابه شوهرتون بذارید حداقل تو خونه ارامش داشته باشه دوست دارید ازخونه فراریش بدید بیوفته با۴تا دوست ورفیق لزخدابیخبر معتاد بشه همین یه لقمه نونم بده بابت مواد دودش توچش کی میره؟ خب کوتا نیا .

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
من نگفتم فقط زنا کوتا بیان گفتم بهونه الکی ایراد بیخود نگیرین اوضاع خرابه شوهرتون بذارید حداقل تو خو ...

مرد نباید نازک نارنجی باشه . ناسلامتی مردی گفتن زنی گفتن