2777
2789

لفت دادی

ما ک الاف تو نیستیم:))

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

حرف بدی زدی

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکنم گزارش خوردی 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

چون نی نی یارم فهمید مردم و الاف کردی

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

کم کم چند جلسه از کلاس گذشت یه روز دیدم پسرش اومد بیرون به مامانش گفت مامان اینجا کلاس شطرنجه! نگاه کردم دیدم داره روی درو میخونه نوشته بود کلاس شطرنج! گفتم لابد این چند وقت شنیده یا دیده میگن اینجا شطرنجه. بعد کنار در یه متر چسبوده بودن ازین کاغذیا شکل زرافه بود. پسرش وایستاد اونجا گفت مامان قدم چنده! به خدا موهای تنم سیخه دارم میگم. مامانش گفت مثلا ۱۰۰ یادم نیست چند بود بعد کنارش نوشته بود این قد واسه چه سنیه، پسرش اومد عقب نگاه کرد گفت ۳ تا چهار سالگی! داشتم میمردم از تعجب گفتم چی شد؟؟خوند؟مامانش لبخند زد فقط. کتاب پسرمو که همون روز خریده بودم گرفتم گفتم خاله اینجا چی نوشته؟گفت نی نی قام قام🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بچه ها میخوند داشتم میمردم

لفت دادی ما ک الاف تو نیستیم:))

چطوری دده...؟!

برقراری عزیز🤧😂

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤