2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137869 بازدید | 5024 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارههههههه حالا فکر کن این تاپیک ۱۰ ، ۲۰ سال دیگه بمونه بقیه میان میگن وااای پستاشون مال ۱۰ سال پیشه ...

اونام میان میگن ما ایفون داشتیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

این تاپیک ۲۷۸ صفحه جلو اومده

و سال ۱۳۸۵ بوده الان چندیم؟

یه ماه دیگه ۱۴۰۴

این همه کاربر کامنت گزاشتن معلوم نیست در قید حیاتن یا نه....

چند سال دیگه بازم این کامنتای منو شما رو بقیه میبینن میگن عهه من اینجا دو سالم بوده یا...

حقیقتا قلبم گرفت بد گرفت

هوای همو داشته باشیم❤🌱

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

احتمالا 20 سال آینده خیلی ها قراره اینو بخونن

(اول از همه اینکه خز و مسخره خودتونید😂)

دوما شاید تا بیست سال آینده خیلیامون نباشیم شایدم تا اون موقع تعلیق شده باشیم ولی اگه این کامنتو پیدا کردید و من تعلیق نشده بودم(ولی قطعا تا بیست سال دیگه نینی سایت نیستم) منو تو تاپیکاتون تگ کنید🙂

-یه دختر15ساله شیرازی🤍

این کامنت هم از من جا بمونه برای آینده آینده ای که الان برای ما آینده اس و برای شمایی که چندین سال دیگه این تاپیکو میخونین گذشته است🙂گذشته همون آینده ایه‌ که منتظر بودیم بیاد 🙂

😂🗿امیدوارم فهمیده باشین

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
خودش میدونه با کسی کاری ندارم به کسیم درخواست ندادم

هنوزم تو سایت هستن ؟

کاربریشون چیه   کنجکاو شدم   اگر نخواستید جواب ندید 

ممنون 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم