2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138027 بازدید | 5024 پست

امروز دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱

خدا رو هزاران مرتبه شکر بخاطر نعمت هایی که بهمون داده😍

صبحم رو پر انرژی شروع کردم🥰 و ان شاءالله به خوشی ادامه میدم🤩

این صلوات هم برای سلامتی تمام کسانی که از سال ۸۵ توی تاپیک شرکت کردن💐

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم❤️

خدای مهربونم ظهور آقامون امام زمان عج رو نزدیک بفرما 🤲

الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش نی نی سایت قابلیت حذف تاپیک و پست و حذف حساب کاربری رو بذاره تا بعضی کاربرا که میخوان برن نرن هی ...

عجيبه كه چرا اين قابليو نميزارن نميزارن

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

نمی دونم زنده می مونم یا نه،  دوس دارم که این روزارو ببینم     ایرانم همیشه آباد باش ...

@اولدوزلار عزیزم سلام حالت خوبه؟ کامنتت بهم دلشوره و استرس دادانگار خیلی بهم نزدیکی، نمیدونم چرا دلم خواست اولین تاپیک نی نی سایتو پیدا کنم خوندم و خوندم چقدر دلتنگ کاربرهایی شدم که اصلا نمیشناسم یه لحظه فکر کردم زنده هستن فوت شدن 😭😭😭😭😭به کامنت تو رسیدم دیگه گریه م گرفت نمیشناسمت اما خیلی دلتنگ و نگرانت شدم تگت کردم امید وارم زود جوابمو بدی و خوشحالم کنی اگه جواب هم ندادی امید وارم هرجا هستی خوشحال و خوشبخت باشی ❤️❤️❤️

اولین پستمو تو این تاپیک، تو سال ۹۹ گذاشته بودم، تو اوجِ کرونا....خلاصه ک، هنوز زندم 😁😁😁

عرضم ب خدمت آیندگان ک،

از سال ۹۹ تا ب همین امروز، اتفاقای زیادی افتاده،

آزمون استخدامی قبول شدم، و شدم خانوم معلم😍😁

امسال اومدم داخل اداره ب عنوان کارشناس آموزش😎😁

از اون آدم بی وجدان جدا شدم، خودم زندگیمو از صفر ساختم😎

الانم دلم میخواد چند سال دیگ ک این تاپیک و میبینم، خونه و ماشینمو خریده باشم، تغییرات ظاهریمم انجام داده باشم😁😁😍

امروز سه شنبه، ۱۶ اسفندماه سال ۱۴۰۱

(امروزم ب علت سرماخوردگی، مرخصی گرفتم، موندم خونه😂😂🤧🤧)

(خدایا شکرت بابت همه چی، عاشقتممممممم😍😍♥️♥️)

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

بچه ها من یه بار دستم رفت رو صفحه. یه صفحه جدید باز شد و تمام تاپیک هایی که کاربر x  توش پست گذاشته بود اومد

ولی الان بلد نیستم 😑

چطور باید اون صفحه رو بیارم؟ که تمام تاپیک هایی که یه کاربر توش پست گذاشته رو ببینم؟

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫

وااااییییی چ تاپیک باحالی

الان نشستم دارم چایی نبات میخورم دوساله ازدواج کردم و شوهرمو میخام زنده ب گور کنم چون ازش عصبانیم حالم خوش نی

آزمون استخدامی ثبت نام کردم تا ببینیم چی پیش میاد هعیییییی 

اگه خواستی چندسال دیگ رو پستم ریپلای کنی برا شادی روحم ی صلوات بفرس شایده زنده نبودم

مرسی بوس ب کله هاتون

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️

تا لحظاتی دیگه وارد سال جدید میشیم

سال 1401 با همه خوبی و بدی هاش گذشت 

امیدوارم سال جدید پر از اتفاقای خوب برای من و شمایی که اینو میخونی باشه 🌼

و امیدوارم یه روزی این پیامو ریپ بزنم و از اتفاق های خوب زندگیم بگم براتون 😍♥️