2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138039 بازدید | 5024 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چند سال دیگه تویی که داری این پستو میخونی ریپلای کن حتی اگه کاربریم ترکیده باشه اینجارو چک میکنم❤️😂

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

الان که مینویسم  دلار حدودای 44 تومن هست

وزندگی ما روز به روز ضعیفتر میشه

خیلی چیزای عادی داره تبدیل به رویا میشه

نمی دونم سالای بعد چی میشه

امیدوارم بهتر بشه

بماند یادگاری

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
دوستان چند سال بعد که پست منو دیدین ریپلایم کنید و بگید ک از آینده اومدید🤠 خوشحال میشم😇

من از آینده اومدم،  قدیم چجوریه؟؟؟ 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
سال 85 این تایپیک زده شده بعد اون موقع هیچ کس هیچ نظری نداشته رفته تا سال 92 چند نفری نظر دادن طفل ...

نخند خودتم هفت سال پیش پست گذاشتی😂😂😂🤣🤣🤣

من نبش قبر کردم🤣🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منم به گنجه اضافه شدم😆

آخی چقد خاک گرفتی بیا بیرون تمیزت کنم 🥹🤭

عجیبه اینجا آقایونی هستن ک عضویتشون مال سالها قبله اما هنوز نترکیدن😄

قدیم حمله نمیکردن به آقایون بعد اونام بعضی هاشون زن بودن جنسیتو زدن مرد 

آقایونشونم با شخصیت بودن 

اینجا هم حرفهای بد نمیزدن 🤦🏻‍♀️

منم رفتم تو ویترین به امید زنده کردنم تا چندسال آینده توسط یه کاربر 🥲🤭

من از آینده اومدم،  قدیم چجوریه؟؟؟ 😅

سلام انسان آینده 😍

اینجا قدیم همه بهم عزیزم و جونم و فداتشم میگفتن 😍

بعضی کاربرا انقدر باادب و متانت بودن ک حتی اگه فقط یماه از عضویت شون میگذشت ،بیشتر سایت میشناختن شون .. ولی نمیدونم کی اذیت شون میکرد یا چی خاطرشونو می آوزرد ک خودشون درخواست تعلیق میدادن و یا با ی نامهربونی دیگران تعلیق میشدن و دلتنگ شونم ..یکی شون خانوم_آقا_احد 😔

یهو یادش کردم. بسیار بودم . ان شاالله ک ماهم بتونیم مهربون باشیم ❤❤🌹🌹💗💗