2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137869 بازدید | 5024 پست

انشاالله تا ۱۰ سال دیگه از حق التدریسی رد شده باشم و رسمی بشم😍😍😍😍

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زمان زود میگذره،کاش مثل این تاپیک که همه برگشتیم به سال 85 تو واقعیت هم همچین چیزی امکان پذیر بود.بیشتر از اینکه از دیدن این تاپیک خوشحال بشم نارحت شدم.چقدر زود،دیر میشود.یه روزی هم ما به خاطره ها می پیوندیم😔وای خدای من دقیقا روز تولدم این تاپیک زده شده😫

باور نمیکنی ؟؟بعضی کاربرا که  تازه عضو میشن تاپیک میزنن میگن تایپینک تاپینگ باور کن خیلی دیدم😩😂😂

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

یوهوووو من اومدم

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
سال 85 این تایپیک زده شده بعد اون موقع هیچ کس هیچ نظری نداشته رفته تا سال 92 چند نفری نظر دادن طفل ...

بنده خدا😑

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باور نمیکنی ؟؟بعضی کاربرا که  تازه عضو میشن تاپیک میزنن میگن تایپینک تاپینگ باور کن خیلی دیدم😩 ...

کاربر قدیمی هستم.عضویت: 1398/04/10. کاربری قبلیم ترکید😭😭😭😭 کاربری قبلیم خوشیخت1فقیر2 بود😪 

هیچ دوره ایی مثل این دوسال اخیر خانما سرشون گرم گوشی  نبود

۱۰ساله ۱۳ صفحه پرشده 

الان توهمین تاریخ امروز همت کنید ۱۰۰ صفحه اش کنید

والا

کارو زندگی نداریم فقط نینی سایت

منجمله خود من😎

هیچ دوره ایی مثل این دوسال اخیر خانما سرشون گرم گوشی  نبود ۱۰ساله ۱۳ صفحه پرشده  الان تو ...

کاربر قدیمی هستم.عضویت: 1398/04/10. کاربری قبلیم ترکید😭😭😭😭 کاربری قبلیم خوشیخت1فقیر2 بود😪 

این تاپیکه مثل منه تنها بیکس

بعد از سالها یه سری کشفش کردن

چرا هیچکی منو کشف نمیکنه؟؟؟😂😂

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
این تاپیکه مثل منه تنها بیکس بعد از سالها یه سری کشفش کردن چرا هیچکی منو کشف نمیکنه؟؟؟😂😂

بیا کشفت کنم🧐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی