2789
عنوان

پرسش و پاسخ خیاطی

7065 بازدید | 121 پست

سلام سوالی داشتید بپرسید جواب میدم بقیه دوستانم که خیاطی بلدن بیان و جواب بدن خوشحال میشم

در مورد تاپیک الگو کودک هم سوالاتون همینجا بپرسید 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

ماشالا چقدرم که اون تاپیک مورد استقبال بود اصلا انگیزه گرفتم در حد لالیگا   

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ماشالا چقدرم که اون تاپیک مورد استقبال بود اصلا انگیزه گرفتم در حد لالیگا    

هرچی میگردم یه مدل مانتو بارداری که خوشم بیاد نیست میشه لطف کنید یه مدل والگو بهم بدید

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرچی میگردم یه مدل مانتو بارداری که خوشم بیاد نیست میشه لطف کنید یه مدل والگو بهم بدید

الگو رو چطور بدم

عکس بذار خواهر شوهرم سر در میاره بهش نشون میدم.البته اگه زحمتتون نمیشه

فردا عکس میگذارم اگه اشکال نداشته باشه 

سلام.میشه بگی الگو آماده سایزهای مختلف رو چجوری باید پیدا کنم؟

یکسری کانالها هست میفرشون بعضی خرازیها هم دیدم میفروشن 

من خیاطم،عکس نشون بده تا راهنمایی کنم

چه خوب که هستید شما اگه فعلا عکس دارید در دسترس بگذارید برای دوستمون

دوستم لطف میکنی بگی چاره کشیده شدن لباس پشت استین و جلو استین وسطای حلقه چیه، متد گرلاوین

متوجه نمیشم منظورت از کشیدگی چیه یعنی دست نمیتونه تکون بده یا یه چین میفته رو آستین ؟

متوجه نمیشم منظورت از کشیدگی چیه یعنی دست نمیتونه تکون بده یا یه چین میفته رو آستین ؟

لباس مثلا وقتی دست رو میکشی جلو یا عقب رو خط کارور انگار کشیده میشه حالت عادی نه، با بزرگتر گرفتن کارور هم حلقه بد وایمیستا

آسمان دیگر نمی بارد به بخت شور من...بی نصیبی را برایم مصلحت معنا نکن

اولا دوستم الگو گرلاوین سراسر ایراده 

حالا بگید ارتفاع تاج رو چند در نظر میگیرید و برای گودی آستین چند میایید تو و اگه عکس از الگو آستین میگذاشتید خوب میسد 

در ضمن نکته ایی که توی الگوی آستین خیلی مهمه اینکه خط راه پارچه و الگو در یک راستا باشه