2821
2789

سلام.برخلاف اکثر کسانی که در این سایت عضو هستند من،نه مادری هستم نه چیزی.من یه پسر ۱۶ ساله هستم که از یک دختری خوشم اومده و چون تنها و تک فرزند هستم دوست دارم فقط باهاش دوست باشم و باهاش درد و دل کنم و هرکار میکنم نمیشه.میشه شما عزیزان راهنمایی کنید به بنده؟ممنون میشم.

چون خودم روم نمیشه به مادرم بگم.لطفا فقط نبینید.بگید چیکار هم کنم

البته نمیخوام خیلی بی پرده حرف بزنم که بی ادبی بشه ولی ببینید،الآن خیای ها تو سن من و حتی کمتر هستند که میرن دنبال این کارها البته از نوع بدترش و این نشد اون یکی.توی دوستای خودمم هستن.من قبل از این هم با هیچ دختری رابطه نداشتم و از اونایی هم نیستم که به ناموس مردم بد نگاه کنم...ولی الآن واقعا توی یه سنی هستم که نیازه یه سری حرفهارو بزنم و توی خودم نمونه.تک فرزند هم که هستم.این اخیرا هم مادرم سرش شلوغه...به همین دلیل این رو گفتم.اتفاقا از طریق تلگ هم بهش پیام دادم...و اون گفت جوابم منفی هستش.ولی خب من بعید میدونم بدای یه دوستی ساده،کسی بیاد و جواب منفی بده.مگر اینکه چیز دیگه ای فکر کرده باشه.به نظرتون چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر گفته جوابش متفی هست خودت رو کوچیک نکن عزیزم و از الان یاد بگیر برای خودت ارزش قایل باشی به نظر من شما هم بلاکش کن و دیگه هم بهش فکر نکن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

در حد تلفنی و این چیزا و چت باشه اشکال نداره ولی حد خودتو باهاش حفظ کن به این فکر کن که شما الان بچه ای و قصد ازدواجم که نداری پس رعایت کن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

پسرم  یه مادر همیشه خیر بچه هاش رو میخواد و هیچ کسی نمیتونه مثل یه مادر نگران و دلسوز برای فرزندش باشه حتی اگه نشون نده .. بهتره با مادرت صحبت کنی  چون قلبش با تو هست  و میتونه بدون  اینکه بهت اسیبی برسونه  کمکت و راهنماییت کنه پسرم . 

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

بچه جون الان هورمونات داره تازه فعالیتشو شروع میکنه گاهی بهم میریزه واسه همین اینجور میشی و عاشق میشی وگرنه پسر ۱۶ ساله رو چه به این حرفا

برو سر درسات خاله 

نارگیلت بشم ساریتا شدن بلدی🙊

پسرم ماشالا مثل یه خانوم پخته می نویسی! همین ها رو برای یه دختری که ازت خوشش بیاد (این دختره ازت خوشش نیومده) بنویسی، حله!

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

وای خدا ما چقد خوبییییییم

طرف میاد میگه زنم میگیم مردی 

میگه مردم میگیم زنی😂😂😂😂😂😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍